paraDIGMA groep en Blijwerkt versterken de samenwerking!

Hierdoor ontstaat een sterke combinatie aan dienstverlening. Het doel: het aanbieden van een totaalpakket voor de klanten van Blijwerkt, waarin een integrale aanpak en persoonlijke benadering centraal staan.

paraDIGMA groep is een snelgroeiende organisatie van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. De groep biedt onder meer psychische interventies, outplacement- en re-integratietrajecten, arbeidsdeskundige onderzoeken, vitaliteitsdiensten en bedrijfsopleidingen.

Naast de reguliere arbodiensten en verzuimbegeleiding van BlijWerkt, kunt u als klant van BlijWerkt nu profiteren van dit brede pakket aan dienstverlening. Hierdoor heeft u diverse specialismen binnen handbereik. Dit betekent dat uw contactpersoon direct een advies op maat kan geven, er kortere wachttijden zijn dan in het reguliere circuit en we te allen tijde de regie behouden in het begeleidingstraject.

Maak nu kennis met de diensten van paraDIGMA groep! Uw voordelen als klant van Blijwerkt op een rij:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Geen wachtlijsten
  • Alles in huis op het gebied van duurzame inzetbaarheid
  • Eén aanspreekpunt
  • Snelle en effectieve aanpak

Meer informatie?

Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon binnen BlijWerkt. U kunt ons ook bereiken op ons algemene telnr. 088 19 99 100. Of stuur een mail naar backoffice@blijwerkt.nl.